آخرین اخبار
کد مطلب: 76566
اختصاص 12 ميليارد و 400 ميليون ريال تسهيلات مشاغل خانگي به لردگان
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 647

به گزارش سلام لردگان، اسدالله جليل صبح امروز در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان لردگان در فرمانداري لردگان گفت: در سالي که به فرمايش مقام معظم رهبري سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي نامگذاري شده و مردم به خوبي حماسه سياسي آن را خلق کردند اينک نوبت ما مسئولان است که به دنبال تحقق حماسه اقتصادي باشيم.

وي به وضعيت بيکاري در شهرستان لردگان اشاره کرد و افزود: نرخ بيکاري در شهرستان متاسفانه بالاست که بايد با تلاش مضاعف مسئولان به مرور جبران شود.

جليل با تقدير از مسئولان شهرستان لردگان افزود: در سال گذشته در بحث اشتغال و مخصوصا کارگروه اشتغال و کارگروه کشاورزي تاش‌ها و اقدامات خوبي  در راستاي ايجاد اشتغال صورت گرفت.

معاون فرماندارشهرستان لردگان تصريح کرد: البته بانک‌هاي عامل  و مخصوصا بانک کشاورزي در پرداخت تسهيلات کشاورزي همکاري خوبي با کارگروه کشاورزي داشت.

جليل به ايجاد 360 فرصت شغلي در سال جاري توسط دستگاه‌هاي اجرايي خبر داد و افزود: البته مطابق گزارش دستگاه‌ها و ادارات اشتغال در جلسه اشتغال بيشتري ايجاد شده اما وارد سامانه رصد نشده‌اند که بايد هر چه زودتر وارد اين سامانه کنند. 

 منبع : خبرگزاري فارس از شهرکرد

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس